8 Δεκεμβρίου, 2023

Γιώργος Μαυρογεννάκης : Δήμος Πλατανιά Χανίων… Τα παράλογα

0

Γράφει ο Γιώργος Μαυρογεννάκης

Επιμέλεια : Σάββας Σεληθωμάς

Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023

.

Κρήτη – Χανιά – Αυτοδιοίκηση

Δήμος Πλατανιά Χανίων

Δεκατρία χρόνια ο κύριος Μαλανδράκης , ο άχαστος, δημιούργησε διάφορα παρακεντρα εξουσίας στο Δήμο Πλατανιά, συνέπεια της ατολμίας του ή της συνέργειας του, όπως θέλετε το λέτε.

Τα κέντρα αυτά διοικούσαν το Δήμο όσο αφορά ειδικά απευθείας αναθέσεις, εργολαβίες μικρές και μεγάλες, εν γνώση του δημάρχου φυσικά, δεν γίνεται κι αλλιώς.

Τον τελευταίο καιρό, περίπου δύο χρόνια, ένα μεγάλο κομμάτι συνεργατών του δήλωσε ότι δεν ξανά συμμετέχει στο συνδυασμό του, γιατί ο ίδιος διέδιδε και στοχοποιούσε αυτούς τους πρώην συνεργάτες του, ως υπεύθυνους για όλα τα κακώς κείμενα του Δήμου, δηλαδή την τεράστια ανοργανωσιά στα μικροέργα, στην καθαριότητα, στις καθυστερήσεις των αντιπλημμυρικών έργων, ενός τεράστιου κονδυλίου πολλών δεκάδων εκατομμυρίων (που δόθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) και που έχει βαλτώσει,  καθώς μόνο το μισό περίπου σε ποσοστό  έχει παραδοθεί.

Τώρα λοιπόν, ο κ. Δήμαρχος Πλατανιά, παρουσιάζεται ως καθαρός και αμόλυντος, καθώς ξεφορτώθηκε το “κακό” που είχε στον κόρφο του και επί δεκατρία χρόνια ήταν βασικός του συνεργάτης, αναπληρωτής του και ψηφοσυλλογέας… Όμως συνεχίζει ο κ. Δήμαρχος, τις δήθεν αντιδεοντολογικές πρακτικές των πρώην συνεργατών του, τσιμεντόνωντας οτιδήποτε και οπουδήποτε του υποδιχτεί προς αγραν ψήφων…. παλιά μας τέχνη κόσκινο… Ονομάζοντας τα βέβαια συνεχιζόμενα έργα…

Αυτά συμβαίνουν στον Πλατανιά, από τον άχαστο εκλεκτό όλου του πολιτικού φάσματος στα Χανιά.

.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης

.

.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην χάσετε