8 Δεκεμβρίου, 2023

Τσακαλώτος: Η έμφαση στην εικόνα έχει διεισδύσει εκεί που δεν το περιμένει κανείς (βίντεο)

0

«Η μεταπολιτική, δηλαδή η έμφαση στο πρόσωπο, στην εικόνα, έναντι στην ουσία της πολιτικής, έχουν διεισδύσει ακόμα και εκεί που δεν το περιμένει κανείς»
«Έδωσα μια μάχη με πολλούς συντρόφους και πολλές συντρόφισσες για τις ιδέες της Αριστεράς, για την ιστορία και για την προοπτική της Αριστεράς. Κατά την άποψή μου μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να έχουμε μία ουσιαστική αντιπολίτευση στην καταστροφικής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας» ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε δηλώσεις του για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Ευχαριστώ από την καρδιά μου όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που βοήθησαν, όλο το κόμμα, όλη τη νεολαία. Θεωρώ ότι βάλαμε μία πολύ σημαντική παρακαταθήκη. Παρόλα αυτά είμαι αναγκασμένος να πω ότι η μεταπολιτική, δηλαδή η έμφαση στο πρόσωπο, στην εικόνα, έναντι στην ουσία της πολιτικής, έχουν διεισδύσει ακόμα και εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Είναι προφανές ότι στη συνέχεια θα υπάρχει η ίδια επιμονή για την Αριστερά και την ουσία της πολιτικής» συμπλήρωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην χάσετε