8 Δεκεμβρίου, 2023

Ενωτικός ο Παππάς: Να υπηρετήσουμε την παράταξη την νίκης

0

«Από αύριο όλοι οι συνυποψήφιοι έχουμε υποχρέωση να υπηρετήσουμε την ανάγκη για μια μεγάλη προοδευτική αλλαγή» είπε ο Νίκος Παππάς για το εκλογικό αποτέλεσμα
«Ηπαράταξη βγαίνει πιο δυνατή» από αυτή τη διαδικασία είπε ο Νίκος Παππάς σε δήλωσή του, μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών, που «έδειξαν» επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως σημείωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η σημερινή διαδικασία είναι «απόδειξη ότι πρέπει να προχωρήσουμε ταχύτατα στον μετασχηματισμό του κόμματός μας σε μια αριστερή, προοδευτική, δημοκρατική παράταξη».

Παράλληλα ο Νίκος Παππάς έδωσε συγχαρητήρια σε όσους και όσες εργάστηκαν «για να γίνει άψογα αυτή η μεγάλη δημοκρατική γιορτή», ενώ ευχαρίστησε όλους τους συντρόφους και όλες τις συντρόφισσες που τον στήριξαν.

«Σε κάθε περίπτωση, όπως παλιά, όπως και τώρα, όπως και πάντα, θα αγωνίζομαι για την ενότητα της παράταξης, για να γίνει πιο δυνατή. Και θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να υπερασπίζομαι όσα με καθαρότητα όσα παρουσίασα στην προεκλογική περίοδο» πρόσθεσε και συμπλήρωσε:

«Από αύριο όλοι οι συνυποψήφιοι -που τους ευχαριστώ για το υψηλό επίπεδο ήθους και ποιότητας του διαλόγου κατά την προεκλογική περίοδο- έχουμε υποχρέωση, από όποια θέση μας έταξε ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ, ο προοδευτικός κόσμος, να υπηρετήσουμε την ανάγκη για μια μεγάλη προοδευτική αλλαγή, να υπηρετήσουμε την παράταξη της νίκης».

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην χάσετε