8 Δεκεμβρίου, 2023

Όργιο Μητσοτάκη – Χαρδαλιά χωρίς ντροπή και προσχήματα

0

Ένας υποψήφιος Περιφερειάρχης μπορεί να σέρνεται πίσω από τον πρωθυπουργό, διατυμπανίζοντας τον κομματισμό και την εξάρτησή του.

Δεν είναι μόνο οι καταγγελίες από τους υποψήφιους που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ για παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας- ακόμη και για εξαφάνιση των ψηφοδελτίων τους στα εκλογικά τμήματα, όπως διαπίστωσε προσωπικά ο Γιάννης Σγουρός, στον οποίο δεν έδωσαν το δικό του ψηφοδέλτιο- που θέτουν σοβαρά ερωτήματα νομιμότητας και Δημοκρατίας στις εξελισσόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ακόμη και πριν αρχίσουν, κατά την καταγγελία του Κώστα Ζαχαριάδη, για παράνομες αναρτήσεις του Μπακογιάννη το Σάββατο, παρότι απαγορεύεται.

Είναι και η προσωπική συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη, που ψήφισε στο εκλογικό του τμήμα την Κηφισιά, έχοντας δίπλα του τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ, Νίκο Χαρδαλιά.

Ποτέ άλλοτε πρωθυπουργός -που προσέχεται στη κάλπη ως απλός ψηφοφόρος -δεν οργάνωσε τέτοια προκλητική υποστήριξη για τον εκλεκτό του, διασύροντας το αξίωμά του σε ζωντανή μετάδοση.

Ενας Πρωθυπουργός έχει τις προτιμήσεις του και δικαιούνται να τις λέει και να τις υποστηρίζει. Αλλά δεν μπορεί να συμπεριφέρεται σαν κομματάρχης ενός υποψήφιου στους ΟΤΑ.

Ούτε ένας υποψήφιος Περιφερειάρχης μπορεί να σέρνεται πίσω από τον πρωθυπουργό, διατυμπανίζοντας τον κομματισμό και την εξάρτησή του.

Ντροπή.

Γ.Λ.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην χάσετε