8 Δεκεμβρίου, 2023

Νικόλαος Μίχος: Μια εικόνα έχει απίστευτη δύναμη κι ας μη συνοδεύεται από σχόλια – Δύσκολα κρύβονται όσα κραυγάζουν από απόσταση

0

Γράφει ο Νικόλαος Μίχος

.

.

“Απόψεις με άποψη”

.

Από τη χθεσινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ

Μια εικόνα έχει απίστευτη δύναμη κι ας μη συνοδεύεται από σχόλια. Δύσκολα κρύβονται όσα κραυγάζουν από απόσταση.

Όμως…

…αν η κα Αχτσιόγλου τη βραδιά των πρώτων εσωκομματικών εκλογών δήλωνε ότι δε θα κατεβεί στις επαναληπτικές (καθώς δε θα είχε καμιά τύχη, όπως και αποδείχτηκε) κι έπαιρνε μαζί της και τη χορωδία της νεολαίας που καμαρώσαμε να απαγγέλει τόσο αγωνιστικά τη βραδιά της δεύτερης ήττας της και πήγαιναν Κουμουνδούρου για να σηκώσει τη γροθιά ψηλά μαζί με τον νέο πρόεδρο, θα είχαμε αποφύγει όλα αυτά τα αίσχη που ζήσαμε και θα ήταν μια αρχή όπως μας αξίζει.

Οι δε βαρύτιμοι ινστρούχτορες του ΣΚΑΙ δε θα τολμούσαν κιχ να βγάλουν καθώς όλα θα τελείωναν εκεί.

Δε θα ξέραμε ούτε για “Μπέπε Γκρίλο”, ούτε για “Ντόναλντ Τραμπ”, ούτε για “αλιείς στα θολά νερά”, ούτε για “σκοτεινά διαδίκτυα” και δε θα είχαμε στο ξερό τη στάμπα των “ψηφοφόρων του δίευρου” όσοι ψηφίσαμε Κασσελάκη.

Αλλά τι να κάνουμε… είχαν συμβουλάτορες τους προσωπικούς τους εγωισμούς που κατακάθισαν πάνω στο σύνολο για να το δηλητηριάσουν μέσα σε λίγες μέρες και μετά να τρέχουμε αλαφιασμένοι να ξεμαλλιάσει και να φάει ο ένας τον άλλον σα μαινάδες του Διονύσου.

Κι οπότε θα καθίσουν με αμήχανα χαμόγελα στη συνεδρίαση, με τέσσερα μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλον για να …συζητήσουν.

Ούτε επί πανδημίας τέτοιες αποστάσεις.

Σπουδαία η εικόνα που δίνουμε προς τα έξω.

P.S. Γκώσαμε με τις συζητήσεις επί συζητήσεων για όσα δε θα χρειαζόταν καν να συζητηθούν, αν δεν το καταλάβατε – αν και προτιμώ το “γκιώσαμε” γιατί βάζεις ένα “ι” και γεμίζει το στόμα.

Πιο πλούσιο.

.

.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην χάσετε