13 Απριλίου, 2024

Χανιά: Κυνήγι Θησαυρού 2024 – Δηλώστε συμμετοχή για το πιο διασκεδαστικό αποκριάτικο παιχνίδι!

0

Το Κυνήγι Θησαυρού, το παιχνίδι – θεσμός της Αποκριάς, επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικό και κεφάτο!

Το Κυνήγι Θησαυρού 2024 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στα Χανιά!

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Φτιάξτε την ομάδα σας η οποία μπορεί να αποτελείται από όσα άτομα θέλετε και ορίστε έναν αρχηγό της ομάδας ο οποίος θα είναι πάνω από 18 ετών και θα έχει κινητό Android ή iOS

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Προσοχή:

  1. Το email του αρχηγού που θα δηλώσετε στη φόρμα συμμετοχής θα είναι αυτό που θα χρησιμοποιήσετε για να εγγραφείτε στην εφαρμογή Rollick.
  2. Ο αρχηγός θα πρέπει να «κατεβάσει» στο κινητό του την εφαρμογή Rollick.
  3. Να κάνει εγγραφή ή login στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το email που δήλωσε στη φόρμα

Αναλυτικά: Ο πρώτος γρίφος θα δοθεί ραδιοφωνικά, μέσω του Zarpa Radio 89,6, στις 13:00 και θα σας «οδηγήσει» σε ένα συγκεκριμένο σημείο της πόλης (εντός των ορίων του δήμου Χανίων). Μόλις βρείτε ποιο είναι το σημείο και φτάσετε σε αυτό, θα πρέπει να εντοπίσετε τον άνθρωπό μας που θα βρίσκεται εκεί και θα σας δώσει τον επόμενο γρίφο. Από γρίφο σε γρίφο και από σημείο σε σημείο θα συνεχιστεί το παιχνίδι μέχρι να φτάσουμε στο σημείο τερματισμού.

Τελευταία “δοκιμασία” μια λίστα με αντικείμενα (κάποια από αυτά θα σας έχουν ζητηθεί ήδη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού) τα οποία πρέπει να συγκεντρώσετε και να παραδώσετε στο σημείο τερματισμού.

Νικητής είναι αυτός που θα τερματίσει πρώτος, αφού προηγουμένως έχει περάσει από ΟΛΑ τα σημεία ελέγχου και έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο άθροισμα πόντων.

Απαραίτητη προϋπόθεσηΟ αρχηγός να έχει κινητό και να κατεβάσει την εφαρμογή Rollick(Android ή iOS) μέσα από την οποία θα του «αποκαλύπτονται» οι γρίφοι.

Το Μεγάλο Κυνήγι Θησαυρού 2024 που συνδιοργανώνουν το Zarpa Radio 89,6, o Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης και το ΕΒΕΧ, είναι ένα φοβερά διασκεδαστικό, ομαδικό παιχνίδι το οποίο θα πραγματοποιηθεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 17 Μαρτίου και θα έχει ως έπαθλο 1.000 € μετρητά και δώρα συνολικής αξίας 10.000 €.

Η συμμετοχή στο παιχνίδι είναι δωρεάν.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *