13 Απριλίου, 2024

Η κυβέρνηση ΝΔ παίζει με το μέλλον της Θεσσαλίας και του πρωτογενή τομέα

0

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το master plan των Ολλανδών που στηρίζει η κυβέρνηση, προβλέπει MONO έρευνες και μελέτες τα πρώτα 3 χρόνια ενώ αντιπλημμυρικά έργα θα γίνουν στην Θεσσαλία μετά το 2028.

Όσο καλοί και να είναι οι Ολλανδοί στην διαχείριση των υδάτων είναι παράλογο τα πρώτα 3 χρόνια να γίνουν μόνο μελέτες και κανένα έργο. Η κυβέρνηση πρέπει να στηρίξει τις μελέτες που έχει κάνει η επιστημονική ομάδα της περιφέρειας Θεσσαλίας και να ξεκινήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα ΑΜΕΣΑ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η κυβέρνηση θέλει ντε και καλά να υιοθετήσει το master plan των Ολλανδών και αδιαφορούν για τις μελέτες που έχει κάνει τους τελευταίους 6 μήνες η επιστημονική ομάδα της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Θα μπορούσε να πει κάποιος πως αυτή είναι η τιμωρία μας που διώξαμε τον Αγοραστό. Δηλαδή αν ακολουθήσουμε αυτό που λένε οι Ολλανδοί, θα παρακαλάμε τα επόμενα 3 χρόνια να μην ξαναβρέξει τόσο πολύ και να μη ξανά πλημμυρίσουμε επειδή το master plan προβλέπει έργα από το 2028 και μετά. Δεν πήρατε το μάθημα σας με τον Ιανό το 2020; 3 χρόνια μετά έγινε ξανά το ίδιο (Daniel) σε μεγαλύτερη κλίμακα επειδή δεν έγινε κανένα σοβαρό αντιπλημμυρικό έργο από το 2020 έως το 2023.

Σοβαρευτείτε άμεσα και μην παίζετε με το μέλλον μας, το μέλλον της Θεσσαλίας και το μέλλον του πρωτογενή τομέα.

Σ.Μ

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *