30 Απριλίου, 2024

Εδώ κάτι βρωμάει…

0

Από τον Μιχαήλ Νικήτα

H Endeavor Global, ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος στηρίζεται από κορυφαίους επιχειρηματίες, με γραφείο στην Αθήνα, με σκοπό τη στήριξη της εγχώριας επιχειρηματικότητας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο της Endeavor Greece απαρτίζεται από κορυφαίους εκπροσώπους της εγχώριας επιχειρηματικής κοινότητας.

Πρόεδρος του Δ.Σ. είναι ο Μιχάλης Δ. Χανδρής, πρόεδρος του Chandris Group, ενώ η αντιπρόεδρος Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι η ιδρύτρια της Endeavor Greece.

Μέλη του Δ.Σ. αποτελούν οι: Σπύρος Θεοδωρόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Chipita Α.Ε., Τάκης Θεοχαράκης, αντιπρόεδρος και αναπληρωτής δ/νων σύμβουλος της Nissan Ν.Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., Δρ Ιωάννης Κούστας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Danaos Corporation, Θοδωρής Κυριακού, Group CEO του ομίλου Antenna, Ιωάννα Παπαδοπούλου, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Τιτάν Α.Ε., Γιάννης Στασινόπουλος της Βιοχάλκο Α.Ε., Μελίνα Τραυλού, διευθύνουσα σύμβουλος της Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises S.A., και Μαρίλυ Φραγκίστα, διευθύνουσα σύμβουλος της Franco Compania Naviera Α.Ε.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *