15 Ιουλίου, 2020

Ένας εξαιρετικός Αλέξης Τσίπρας στη συζήτηση στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών (βίντεο)

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

10 Ιουνίου 2020

Ένας εξαιρετικός Αλέξης Τσίπρας! Στη συζήτηση με την δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών

Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Σ ! ! ! Δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε λιγότερο!!!!!!

Όλη η συνέντευξη αλλά ιδίως στο 25ο  έως ,27ο  λεπτό…. και με πολλές “τάπες” μάλιστα.

Προχωράμε μπροστά !!!!

Οι μεγάλοι ηγέτες λένε και μεγάλες αλήθειες ο Αλέξης Τσίπρας πάντα δείχνει και πάντα θα δείχνει το πολιτικό του μεγαλείο.

Αν ξυπνήσει ο Έλληνας ψηφοφόρος, τότε και μόνο τότε θα δούμε μια άλλη Ελλάδα !!!

Όπως τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας….

Delphi Economic Forum. #delphiforum

Δείτε το video:

Συζήτηση στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Η ύφεση στη χώρα μας είχε ξεκινήσει από το τέταρτο τρίμηνο του 2019, όπου η οικονομία κατέγραψε -0,7%. Ο κ. Μητσοτάκης έφερε την ύφεση μέσα σε έξι μήνες, πριν από την πανδημία. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, το σύνολο των χωρών θα καταγράψουν ανάπτυξη για το 2021 σχεδόν αντίστοιχο ποσοστό με το ποσοστό της ύφεσης του 2020. Μόνο η Ελλάδα θα έχει το μισό ποσοστό ανάκαμψης. Κινδυνεύουμε, με τις επιλογές της κυβέρνησης, να χάσουμε μέσα σε πέντε μήνες όσα κερδίσαμε τα τελευταία χρόνια. Συζήτηση με την δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών Delphi Economic Forum. #delphiforum

Gepostet von Alexis Tsipras am Mittwoch, 10. Juni 2020

Sleppy