8 Ιουλίου, 2020

Επιμέλεια:  Εστέμπαν Σουάρεζ – Esteban Suarez – Hombre deportivo – Escritor deportivo (ΣΠΟΡ)

24 Ιουνίου 2020

Το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 θα γίνει η κηδεία του Νίκου Αλεφαντου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Από τις 11:00 θα μπορούν οι φίλοι του να τον αποχαιρετήσουν και στη 13:00 θα ψαλεί η Εξόδιος Ακολουθία στον ΙΝ Αγίων Θεοδώρων του Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Επιθυμία της οικογένειας του Νίκου Αλεφαντου αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί, να κάνει δωρεά εις μνήμην του στην Κιβωτό του κόσμου.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟΛΑ ..ΑΡΧΟΝΤΑ !!

«Έφυγε» από τη ζωή εχθές 23 Ιουνίου 2020 ο Νίκος Αλέφαντος, σε ηλικία 81 ετών, από καρδιακή προσβολή.

Νίκος Αλέφαντος (3/1/1939 – 23/6/2020)

Έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό των παικτών οι φοβερές ομιλίες του Αλέφαντου πριν το αξεχαστο 2-2 της λεωφόρου το 2004. «Είστε παικταράδες ρε, τι να σας πουν οι Παναθηναϊκοί; Πηγαίντε μέσα στην Λεωφόρο και καθαρίστε τους. Να μείνουν όλοι… κάγκελο ρε».

Κρατάμε μία ατάκα του Κριστιάν Καρεμπέ. «Ο άνθρωπος δείχνει ότι ξέρει πολύ μπάλα», είχε πει ο Γάλλος στις πρώτες μέρες του Αλέφαντου στο Ρέντη.

Ο Ζιοβάνι από την πλευρά του δεν τον είχε πάρει με καλό μάτι, αλλά όταν είδε ότι ο κυρ Νίκος έφτιαχνε καθημερινά όλο και διαφορετικό πρόγραμμα προπόνησης για να μην βαριούνται οι παίκτες, έγινε στο τέλος… κολλητός του.
Μάλιστα, ο Καστίγιο είχε παίξει και ρόλο μεταφραστή ανάμεσα σε Αλέφαντο και Τζιοβάνι, με τον Βραζιλιάνο να του εκφράζει την ευχαρίστησή του για τη μεταξύ τους συνεργασία!

Το κλεμμένο πρωτάθλημα του ΠΑΟ το 2004 με τον “Δούρο”, αποτελεί αναμφισβήτητα τον μεγαλύτερο καημό της καριέρας του.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο Νίκος Αλέφαντος απεβίωσε σήμερα 23/6/2020 λόγω διατατικής μυοκαρδιοπάθειας. Παρά την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή και την υπόλοιπη υποστήριξη των θεράποντων ιατρών, εμφάνισε τις τελευταίες εβδομάδες ταχεία επιδείνωση. Παρέμεινε, όμως, όπως επιθυμούσε την οικεία του ανάμεσα στους δικούς του ανθρώπους, την πολυαγαπημένη του σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Ο οικογενειακός ιατρός,

Παναγιώτης Χλωροκώστας»

Δείτε video με στιγμές του Νίκου Αλέφαντου:

Εστέμπαν Σουάρεζ

Εστέμπαν Σουάρεζ - Esteban Suarez - Hombre deportivo - Escritor deportivo (ΣΠΟΡ) Συντάκτης ladinoormestizo@gmail.com Λατίνος εραστής των ΣΠΟΡ και δη του ποδοσφαίρου… Λάτρης του ωραίου φύλλου...
Sleppy