8 Ιουλίου, 2020

Απέραντη βρομιά…Έχουμε πνιγεί από τη διαφθορά, μας πήρε η μπόχα από τη σήψη, Ένα παραμάγαζο μιας μαφιόζικης ολιγαρχίας

Read Time:1 Minute, 17 Second

Επιμέλεια: Σάββας Σεληθωμάς

24 Ιουνίου 2020

 

 

Ένα άρθρο από τον Θάνο Νασόπουλο…

Έχουμε πνιγεί από τη διαφθορά, μας πήρε η μπόχα από τη σήψη. Ζούμε σε ένα πενταβρώμικο φέουδο, γεμάτο θεσμικούς μαφιόζους, στο οποίο πλουτίζουν 150 οικογένειες και άλλες 2.000 περνάνε καλά.

 

 

Το μεγαλύτερο δημοσιογραφικό μέσο της χώρας έχει έναν μήνα που ανεβάζει φωτογραφικά άρθρα και ρεπορτάζ για νυχτερινά μαγαζιά, ονομαστικά, που δεν τηρούν τη νομοθεσία του covid ξεχνώντας κάποια πολλά πολλά άλλα.

Το ίδιο μαγαζί που ανέβασε τον διάλογο Παππά-Μιωνή από τον οποίο προκύπτει ξεκάθαρα η κάλυψη Παπασταύρου στο πρωθυπουργικό ζεύγος λόγω στενών σχέσεων, και βάζει υπέρτιτλο “Αποδείχθηκε η σκευωρία”.

Τόσο παντοδύναμο νιώθει, για τόσο ανόητους περνά τους αναγνώστες του. Αυτό το μέσο ναι που χρόνια τώρα ξέρει και σιγομαρτυρά η αγορά ότι κλείνει διαφημίσεις με εκβιασμούς και μαφιοζιλίκια. Από αυτό το μέσο ενημερώνονται 10.000.000 Έλληνες κάθε μήνα.

 

 

Η δικαιοσύνη της χώρας για πέταμα.

Ανώτατοι δικαστικοί σε διαρκή επικοινωνία με μεγαλοεπιχειρηματίες και πολιτικά πρόσωπα για να καλύπτουν βρωμιές. Επέμβαση ξένων δυνάμεων και πρεσβειών σε ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις.

Ένας Πρωθυπουργός με ένα κύκλωμα γύρω του, ίδιο με την κόζα νόστρα. Βουτηγμένος μέχρι το μεδούλι στη διαπλοκή. Το ίδιο και η σύζυγός του.

Σε πιάνει απελπισία. Τα σκέφτομαι ώρες ώρες και τρέμω ειλικρινά από την οργή και τη στεναχώρια. Και από την απογοήτευση σχετικά με το τι ήθελε και τι κατάφερε να κάνει η Αριστερά όταν πήρε τη διακυβέρνηση μιας χώρας, που ο καπιταλισμός, παραμένει επαναστατικό πολιτικό και οικονομικό σύστημα.

Απέραντη βρωμιά. Πραγματικά απέραντη.

 

 

 

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *