8 Ιουλίου, 2020

Βόμβα μεγατόνων για ΚΕΕΛΠΝΟ και τον «κοντορεβυθούλης της λασποδημοσιογραφίας» από τον Παύλο Πολάκη

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

27 Ιουνίου 2020

Το ΠΟΡΙΣΜΑ του μεικτού κλιμακίου Ελεγκτών που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Διαφθοράς

Με μια συγκλονιστική και άκρως αποκαλυπτική ανάρτηση στα social media και στο facebook ρίχνει νέα βόμβα μεγατόνων ο βουλευτής Χανίων του Σύριζα Παύλος Πολάκης.

Αναφέρεται λοιπόν στα στοιχεία που προέκυψαν από το ΠΟΡΙΣΜΑ του μεικτού κλιμακίου Ελεγκτών που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Διαφθοράς τον Νοέμβριο του 2019, για τη διαφημιστική δαπάνη του ΚΕΕΛΠΝΟ το 2013-14…

Όπως δηλώνει το φάκελο με τα στοιχεία έλαβε ταχυδρομικώς… και στο πόρισμα περιγράφονται “σημεία και τέρατα”

ΒΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΚΛΩΣΤΗ θα σας περάσουμε…..

Αναλυτικά ο πάντα ντρέτος Παύλος Πολάκης έγραψε…

Παυλος Πολακης13 ώρες

ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ με κλειστό ανώνυμο φάκελο ,το πόρισμα του μεικτού κλιμακίου Ελεγκτών που διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Διαφθοράς το ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 μετά από παραγγελία της, που αποτελεί ένα μέρος των πορισμάτων για τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ που ερεύνησε η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης μετά τις καταγγελίες και τα στοιχεία που εμείς ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!
Περιγράφει σημεία και τέρατα μέσα .ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ …..

Με ένα θα ξεκινήσω …. Μικρό αλλά φαρμακερό….
Θυμάστε την αποκάλυψη που είχα κάνει καταθέτοντας στην προανακριτική για τα σκάνδαλα στην υγεία για το σάιτ Velona Kai klosti το οποίο είχε πάρει τρεις διαδοχικές συμβάσεις των 16.000 ευρώ η κάθε μια από μέσα Οκτωβρίου 2014 μέχρι μέσα Ιανουαρίου 2015 (σύνολο 48.000)για να αναρτά το μπάνερ του ΚΕΕΛΠΝΟ. (φωτό 1-2)
Τότε όλοι αναρωτιόμασταν σε ποιον ανήκει το σάιτ καθώς δεν μπορούσαμε να βρούμε στοιχεία.
Όπως ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ λοιπόν μέσα από το πόρισμα της προανακριτικής εξέτασης αυτό το «τεράστιας επισκεψιμότητας» ,παντελώς ανύπαρκτο σάιτ ΑΝΗΚΕΙ στον κοντορεβυθούλη της λασποδημοσιογραφίας τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΤΑΚΗ !!!!!! (φωτό 3-4)
Δε μίλαγε η σουπιά τόσο καιρό !!!!
Είχε ξεκοκαλίσει εκείνη τη χρόνια του 2013-14 από το ΚΕΕΛΠΝΟ γύρω στο 1.000.000 ευρώ από τα γνωστά του σάιτ και σταθμούς και είχε φτιάξει το αρχιλαμόγιο και το velona kai Klosti !!!!!!!
ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»….στο ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
Αναζητείται Δικαιοσύνη να κινηθεί γρήγορα!!!
(Έμαθα πως έχουν σταλεί 72 κλήσεις για ανωμοτί κατάθεση ως πιθανοί κατηγορούμενοι δηλαδή, αλλά πιάσαμε Ιούνη του 2020….)
ΥΓ. ευχαριστώ τον αποστολέα, αύριο θα έχουμε συνέχεια με αυτόν που είχα ονοματίσει «κοπρόσκυλο» και η ευαίσθητη δικαιοσύνη με δίκασε για εξύβριση να τον πληρώσω με 3.000 ευρώ….

ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ με κλειστό ανώνυμο φάκελο ,το πόρισμα του μεικτού κλιμακίου Ελεγκτων που…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Freitag, 26. Juni 2020