15 Ιουλίου, 2020

Read Time:41 Second

Επιμέλεια: Σάββας Σεληθωμάς

30 Ιουνίου 2020

Προ των πυλών δομικός ανασχηματισμός

Έρχεται δομικός ανασχηματισμός και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ υπό μετακίνηση είναι οι υπουργοί Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου θα μετακινηθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέλιος Πέτσας που οδεύει για το Υπουργείο Εργασίας

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ αμετακίνητοι θεωρούνται με τα έως τώρα δεδομένα οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υγείας Βασίλης Κικίλιας και Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Πιο σαρωτικός αναμένεται ο ανασχηματισμός στις θέσεις υφυπουργών, καθώς εκτός κυβέρνησης αναμένεται να μείνουν πολλά εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα με την αξιοποίηση βουλευτών, όπως του Θοδωρή Ρουσόπουλου και της Όλγας Κεφαλογιάννη.

Sleppy