28 Σεπτεμβρίου, 2020

Τό ‘πε και το ‘κανε ο Κούλης Μητσοτάκης… Για λόγους Εθνικού Συμφέροντος πετάχτηκε να ρίξει μια βουθιά…(βίντεο)

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

1 Αυγούστου 2020

Εν πάση περιπτώσει……

Ίντα δε καταλαβαίνεται ???

Κουράστηκε από τη ξεκούραση κι είπε να ξεκουραστεί…

Για λόγους Εθνικού Συμφέροντος πετάχτηκε να ρίξει μια βουθιά…

Όλη μέρα με το πως θα εξαφανίσει όλα τα Αναδρομικά των συνταξιούχων θα ασχολείται ??

Κι όπως λέει η Depi…

#ΝΔ_θελατε

Κουράστηκε απ’ την ξεκούραση και είπε να διακοπάρει στα Χανιά ο ελικοπτεράκιας τουρίστας #Μητσοτακης που παίζει τον “π/θ”

“Κρατάει” τις αποστάσεις…

Μουζίκε Ελληνικέ λαέ “ψήσου” εσύ με την φτώχια σου !!!

#τουρισμος #κυβερνηση_συμμορια

Ίντα κι αν τη Παρασκευή έλεγε πως ο λαός θα κάνει τα μπάνια του από τη πρώτη Αυγούστου αλλά εκείνος και η υπόλοιπη κυβέρνηση-συμμορία θα στρώσουνε κώλο για δουλειά.

Για του λόγου το αληθές…

Τα τονίζει και ο Γιάνης Γκόλιας

την Παρασκευή 31/7/2020 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

δήλωσε στο υπουργικό συμβούλιο:

«εάν για τους περισσότερους συμπολίτες μας η τελευταία μέρα του Ιουλίου

είναι η πρώτη μέρα των διακοπών τους,

ο Αύγουστος επιφυλάσσει για ΕΜΑΣ λιγότερες παραλίες και περισσότερες ασχολίες»

και

αμέσως μετά έφυγε για Χανιά…!!!

……………………………………………………….

Σάββατο 1/8/2020 φωτογραφήθηκε να κάνει μπάνιο

στο Μαράθι στα Χανιά….

………………………………………………………

αμα δεν πιστεύεις ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

την Παρασκευή 31/7/2020 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στο υπουργικό συμβούλιο: «εάν για τους περισσότερους συμπολίτες μας η τελευταία μέρα του Ιουλίου είναι η πρώτη μέρα των διακοπών τους, ο Αύγουστος επιφυλάσσει για ΕΜΑΣ λιγότερες παραλίες και περισσότερες ασχολίες»καιαμέσως μετά έφυγε για Χανιά…!!!……………………………………………………….Σάββατο 1/8/2020 φωτογραφήθηκε να κάνει μπάνιοστο Μαράθι στα Χανιά………………………………………………………….αμα δεν πιστεύεις ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Gepostet von Iannis Golias am Samstag, 1. August 2020

Venceremos
«Hasta la victoria siempre»

Άϊντε ΄να ΄ρθει ανάποδα ο ντουνιάς…… Compañeros…….

Άϊντε… Ώρα μας καλή…… και…πέρα πόδε………. και……….. τα μιλούμε μρε………………..

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Hania.news

Χανιά: Στο Μαράθι σήμερα για μπάνιο ο Πρωθυπουργός (εικόνες & βίντεο)

Τό ‘πε και τό ‘κανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, πιστός στις συνήθειές του, βρέθηκε για άλλη μια φορά στα Χανιά για να απολαύσει, μεταξύ των άλλων, και τη θάλασσα στο Μαράθι Ακρωτηρίου.

Ο Πρωθυπουργός έφτασε χθες, Παρασκευή, στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων με την απογευματινή πτήση. Σήμερα, Σάββατο 1 Αυγούστου, ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο, επισκέφθηκε το Μαράθι, όπου απόλαυσε το μπάνιο του.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κολύμπησε από το Μαράθι έως το Λουτράκι (όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί), κάτι που, ως γνωστόν, συνηθίζει σε κάθε επίσκεψή του στη συγκεκριμένη αγαπημένη παραλία της οικογένειας Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός είχε προαναγγείλει, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη, στα μέσα Ιουνίου για το άνοιγμα του τουρισμού της χώρας, ότι πρόκειται να ακολουθήσει τις συνήθειες χρόνων. Να φύγει για λίγες ημέρες τον Αύγουστο (κατά πάσα πιθανότητα το χρονικό διάστημα από 8 έως και 16 Αυγούστου) μεταβαίνοντας στα πάτρια εδάφη, στα Χανιά, προκειμένου να δει γνωστούς και φίλους αλλά και να κάνει τα μπάνια του.

Δείτε το video:

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α
Sleppy