30 Σεπτεμβρίου, 2020

Λίτσα Ρέπα: Το όνειρο δεκαετιών έγινε επιτέλους πραγματικότητα !!

Γράφει – Επιμέλεια:  Σάββας Σεληθωμάς

3 Αυγούστου 2020

Με αφορμή την ολοκλήρωση της “ΝΕΑΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗ” του ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ η Λίτσα Ρέπα μέλος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά τοποθετήθηκε και βάζει τα πράματα στη σωστή σειρά και στη θέση τους θα λέγαμε… για ένα έργο ζωής με τη σφραγίδα Κυβέρνησης και Περιφερειακής Αρχής ΣΥΡΙΖΑ !!

Το οποίο προσπαθούν να καπηλευτούν συγκεκριμένοι κύκλοι παρουσιάζοντάς το ως δικό τους.

Αναλυτικά αναφέρει…

Το όνειρο δεκαετιών έγινε επιτέλους πραγματικότητα !!

Η “ΝΕΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ” του ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ είναι έτοιμη.

Παράλληλα εγκαταστάθηκε ο νέος ψηφιακός στεφανιογράφος. Η νέα καρδιολογική πτέρυγα στο Τζάνειο Νοσοκομείο, ολοκληρώθηκε μετά από συνεχείς προσπάθειες (Μελέτες, χρηματοδότηση, δημοπράτηση, επίβλεψη κατασκευής) από το 2016. Η Διοίκηση της “Δύναμης Ζωής”- Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής έκανε πράξη τη στήριξη στη δημόσια υγεία, με 25 εκ. ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά. Μεταξύ τους είναι και η λειτουργία της νέας καρδιολογικής πτέρυγας στο Τζάνειο Νοσοκομείο που χρηματοδότησε, όπως και την αγορά ιατρικού εξοπλισμού (αγγειογράφου και στεφανιογράφου) ύψους 1,3 εκ, ευρώ.

Οι Συμβάσεις υπεγράφησαν από την Ρένα Δούρου, μετά από την έγκριση της όλης διαδικασίας από το Ελεγκτικό Συνέδριο και τη διεξαγωγή, με απόλυτη διαφάνεια, διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού. Διαγωνισμού που υλοποιήθηκε με το υψηλότερο επίπεδο Τεχνικών Προδιαγραφών και με κριτήριο την οικονομικότερη προσφορά, αποκλείοντας κατ᾽ αυτόν τον τρόπο πρακτικές του παρελθόντος γνωστές για τη φαυλότητά τους και τη ζημιά που προξενούσαν στο Δημόσιο συμφέρον.

Ένα έργο ζωής με τη σφραγίδα Κυβέρνησης και Περιφερειακής Αρχής ΣΥΡΙΖΑ!

Που για να προχωρήσει στη χρηματοδότηση του έργου η Περιφέρεια ψηφίστηκε στη Βουλή επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σχετική τροπολογία που της εκχωρούσε την αρμοδιότητα ώστε να δύναται να υλοποιεί μέσα από προγραμματικές συμβάσεις έργα στις δημόσιες δομές υγείας.

Επειδή βλέπω με λύπη και οργή κάποιους-ες εναπομείναντες-ουσες επικεφαλείς Διοικήσεων να παρουσιάζουν έργα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της Περιφέρειας Αττικής επί Διοίκησης Ρ. Δούρου -ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ, ως “δικά τους παραδοτέα”, λέγοντας μάλιστα “δεν έχει σημασία πως φτάσαμε ως εδώ”…

έχω να πω ότι: Έχει μεγάλη σημασία το πως φτάσαμε ως εδώ, που απαξιούν να αναφέρουν λέγοντας μόνο τι παραδίδουν. Εξάλλου τη θέση για να “παραδίδουν” την έχουν επειδή τους τίμησε διορίζοντας τους εκεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω, αν η ΝΔ τους διατηρήσει εκεί, να έχουν τη χαρά να παραδίδουν ίδιας αξίας έργα, αλλά δε νομίζω να συμβεί τίποτα από τα δύο.

Η ΝΔ στους “μεγάλους περιπάτους”, της ντροπής, που φτιάχνει δε σας χρειάζεται ως συνοδοιπόρους, έχουν καπαρώσει τη θέση καταλληλότεροι από σας για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά.

Προς το παρόν σας χρησιμοποιούν για να σας γλεντάνε. Αυτή είναι διαχρονικά η τύχη του προδότη άλλωστε.

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α
Sleppy