30 Σεπτεμβρίου, 2020

Read Time:41 Second

Επιμέλεια: Σάββας Σεληθωμάς

Πέμπτη 03 Σεπτεμβρίου 2020

Ούτε μία ώρα απλήρωτη δουλειά.

Φαίνεται ότι η αντεργατική εμμονή συνδυάζεται με περίσσευμα αλαζονείας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο κ. Βρούτσης, μετά τις έντονες αντιδράσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την άνευ προηγούμενου αντεργατική ρύθμιση που προωθεί, οπισθοχωρεί μερικώς αλλά επιμένει στις απλήρωτες υπερωρίες για λιγότερες ώρες. Την ίδια στιγμή σχεδιάζει την επίσημη περικοπή του δώρου Χριστουγέννων για τους εργαζόμενους που τέθηκαν σε αναστολή.

Να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν υπάρχει «περίπου» εργασιακός μεσαίωνας, η θέσπιση απλήρωτων υπερωριών είναι νομιμοποίηση της απλήρωτης εργασίας είτε πρόκειται για μία είτε για τρεις ώρες την ημέρα.

Προειδοποιούμε ξανά το υπουργείο Εργασίας να μην διανοηθεί να φέρει στη Βουλή διάταξη που νομιμοποιεί την απλήρωτη και αδήλωτη εργασία ούτε για ένα λεπτό και να ακυρώσει κάθε σχέδιό του για περικοπές στο δώρο Χριστουγέννων.

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α
Sleppy