28 Σεπτεμβρίου, 2020

Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο Πειραιά: Κύπελλο Ερασιτεχνών Πειραιά 2020-2021 – (1η φάση)

Του Εστέμπαν Σουάρεζ – Esteban Suarez – Hombre deportivo – Escritor deportivo (ΣΠΟΡ)

Αθλητικά – Ποδόσφαιρο – Ελλάδα – Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο Πειραιά – Ε.Π.Σ. Πειραιά

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποιείται η 1η φάση για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Πειραιά 2020-2021 (Ε.Π.Σ. Πειραιά)

Δείτε τα Αποτελέσματα…

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά

Κυριακή, 13/09/2020

Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (11.9.2020) (11/9/2020 16:23)

Ενόψει της πρεμιέρας των αγώνων της 1ης Φάσης του Κυπέλλου Πειραιά, η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει για τα εξής:

1. Κάθε σωματείο για την  είσοδο του στην εκάστοτε αθλητική εγκατάσταση, πρέπει να παραδίδει στην είσοδο την  Ονομαστική κατάσταση των  35 ατόμων που επιτρέπεται- ονομαστική κατάσταση πρέπει να παραδίδουν και οι αξιωματούχοι του αγώνα( διαιτητές , ιατρός παρατηρητής κλπ.) Εννοείται ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων και η λειτουργία των εξεδρών, ενώ οι καταστάσεις θα παραδίνονται στον Παρατηρητή πριν την έναρξη του αγώνα.
  2. Είναι υποχρεωτική η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα τριών νεαρών αθλητών γεννηθέντων το έτος  2000 και μετά.
  3. Είναι υποχρεωτική η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα 7  ελλήνων ποδοσφαιριστών
  4. Στα πρωταθλήματα & στο Κύπελλο επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμό ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το έτος 1982 και μετά.
  5. Κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α. και η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα ενός ποδοσφαιριστή  γεννηθέντα το έτος 1981 ή το έτος 1980.
  6. Βάση του νέου ΚΑΠ που παρελήφθη από την ΕΠΟ πρόσφατα, τα σωματεία στους  αγώνες του μπορούν να δηλώνουν 20άδα, αντί για 18άδα που ίσχυε μέχρι τώρα- και μόνο για την τρέχουσα σεζόν λόγω του κορωνοιού.
  7. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα  να κάνουν  5 αλλαγές και επιπρόσθετα 6η αλλαγή στην παράταση.

Προκειμένου να περιορισθεί  η διακοπή στην εξέλιξη του αγώνα, κάθε ομάδα θα έχει  μέχρι 3 ευκαιρίες για να προβεί στις 5 αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα, ενώ ελεύθερα επιτρέπονται οι αλλαγές κατά την διάρκεια του ημιχρόνου.

Οι αλλαγές και οι ευκαιρίες που δεν χρησιμοποιούνται μεταφέρονται στην παράταση.

1. Οι προπονητές  για να καθίσουν στον πάγκο, πρέπει να έχουν την Ταυτότητα Πιστοποίησης που εκδίδει η Ε.Π.Σ.Π.

Κατ΄ εξαίρεση για  τους αγώνες κυπέλλου της 1ης φάσης οι προπονητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την περσινή Ταυτότητα Πιστοποίησης ή την Ταυτότητα Τριετίας Προπονητή σε ισχύ.

Ματαιώνεται ο αγώνας Δάφνη – Φοίνικας Αγ. Σοφίας

Ο Κυριακάτικος αγώνας Κυπέλλου ΔΑΦΝΗ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ δεν θα διεξαχθεί μετά το έγγραφο του σωματείου ΔΑΦΝΗ, που γνωστοποιεί την αδυναμία του να αγωνισθεί.

Πρόβλημα τελευταίας στιγμής πάλι.

Τρεις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο Κύπελλο δεν θα λάβουν τελικά μέρος .

Πρόκειται  για την Οδηγήτρια, τον Προμηθέα και την Δάφνη Ταμπουρίων . Από την πρώτη διευκρινίστηκε ότι λόγω κορωνοϊού η ομάδα δεν είναι έτοιμη για να αγωνιστεί στη διοργάνωση  του Κυπέλλου. Και οι τρεις θα υποστούν τις σχετικές κυρώσεις που θα είναι οικονομικού χαρακτήρα….

Τη Δευτέρα η κλήρωση του Κυπέλλου

Την ερχόμενη Δευτέρα 14/9/2020 και ώρα 17.30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου( 2η φάση) στην οποία  θα μετ΄4χουν οι νικήτριες ομάδες της 1ης φάσης, τα σωματεία της Α΄ Κατηγορίας, τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, καθώς και το ερασιτεχνικό τμήμα του Ιωνικού.

Εστέμπαν Σουάρεζ

Εστέμπαν Σουάρεζ - Esteban Suarez - Hombre deportivo - Escritor deportivo (ΣΠΟΡ) Αθλητικός Συντάκτης ladinoormestizo@gmail.com Λατίνος εραστής των ΣΠΟΡ και δη του ποδοσφαίρου… Λάτρης του ωραίου φύλλου...
Sleppy