30 Οκτωβρίου, 2020

“Απόψεις… με Άποψη” – “Κυνισμός των ΜΜΕ των 20.000.000 ευρώ ακόμα και απέναντι στην καταστροφή”

Read Time:24 Second

Γράφει – Επιμέλεια: Δημήτρης Πετράς

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

“Απόψεις…  με Άποψη”

Βιβλική η καταστροφή σε πολλές περιοχές της χώρας, αλλά οι αθεόφοβοι επαναλαμβάνουν κάθε 5 λεπτά πως «ακόμα και οι συγγενείς των αγνοουμένων είναι πολύ ευχαριστημένοι με τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού».

Μιλήστε μου ξανά για Β. Κορέα, Πούτιν και Ερντογάν γιατί σας έχω κάτι ακόμα χειρότερο: ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟ.

📍Ολοκληρωτικός έλεγχος των ΜΜΕ
📍Υπέρκομψη κριτική στην κυβέρνηση
📍Εκατομμύρια σε κολλητούς αντί για ΜΕΘ

Δημήτρης Πετράς

Ο Δημήτρης Πετράς γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία-Παιδαγωγική-Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ απέκτησε τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στην «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» με ειδίκευση στον τομέα Ανάπτυξη και Προγραμματισμός, του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Παράλληλα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών «Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ» με πρακτική άσκηση στον Όμιλο του ΣΚΑΪ. Έχει εργαστεί ως φιλόλογος και ήταν από τον Φεβρουάριο του 2015 έως τον Αύγουστο του 2019 εκλεγμένος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Περάματος. Από τον Νοέμβριο του 2019 είναι Ειδικός Σύμβουλος στο Δήμο Περάματος.
Sleppy