23 Οκτωβρίου, 2020

Άρης Πορτοσάλτε: Συγχαίρει τον Τσακαλώτο… δεν ήταν καθόλου φειδωλός με τα «εύγε Ευκλείδη»

Επιμέλεια: Σάββας Σεληθωμάς

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτήν την Αντιπολίτευση ζητά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ?

Μια Αντιπολίτευση όπου θα εισπράττει «εύγε» και θα δέχεται φιλικά χτυπήματα στους ώμους από την κυβέρνηση και τους παπαγάλους της ?? τους Πορτοσάλτηδες και τους Ντερμπεντέρηδες ??

Όπως αναφέρει ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ παρακάτω…

Γιατί ο Πορτοσάλτε συγχαίρει τον Τσακαλώτο;

Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν ήταν καθόλου φειδωλός με τα «εύγε Ευκλείδη»

Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι γνωστός σε όλους. «Εμβληματικός» και «αγαπημένος» δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, πρωτοπαλίκαρο στην υπεράσπιση της κυβερνητικής πολιτικής και  κυρίως δηλωμένος «πολέμιος και εχθρός» του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα.

Τώρα τι έχει συμβεί, τι έχει μεσολαβήσει και το ίδιο πρόσωπο, ο Πορτοσάλτε δηλαδή, φτάνει στο σημείο να επαινέσει και να εγκωμιάσει δημόσια πολιτικό του αντίπαλο; Κανείς δεν μπορεί να λύσει το γρίφο…

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποφάσισε να σχολιάσει την ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου για το «πολιτικός απατεώνας» που είπε ο Αλέξης Τσίπρας προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και για κάποιον ανεξήγητο λόγο ο Πορτοσάλτε έδωσε εύσημα  στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την ακρίβεια , ο Άρης Πορτοσάλτε ανέφερε στο λογαριασμό του στο twitter για την ανάρτηση του πρώην Υπουργού Οικονομικών:

Αξίζει συγχαρητηρίων ο Ε.Τσακαλώτος για τον πολιτικό του πολιτισμό κ ρεαλισμό.
«Να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί όταν αποκαλούμε τους αντιπάλους μας απατεώνες.Αποξενώνει μεγάλο μέρος πολιτών ειδικά τους νέους»έγραψε.
Οι θετικές αναφορές ενέχουν συνήθως κίνδυνο!
Προκαλούν το κόμμα..

Για να μην αφήσουμε κανένα σκοτεινό σημείο στην όλη υπόθεση, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε την ανάρτηση του Ε.Τσακαλώτου με την οποία ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ ένοιωσε ταύτιση αλλά και την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τον πολιτικό του ανταγωνιστή.

«Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί όταν αποκαλούμε τους αντιπάλους μας απατεώνες. Από τη μια μεριά, αυτό το είδος πολιτικής αντιπαράθεσης αποξενώνει μεγάλο μέρος των πολιτών, και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες. Και κάτι χειρότερο: πολλοί ταυτίζουν την πολιτική με αυτό το είδος αντιπαράθεσης και όχι με μια εν δυνάμει δραστηριότητα χειραφέτησης.

Από την άλλη, ακριβώς γιατί όλοι οι αντίπαλοι μας δεν είναι, και δε θα μπορούσαν να είναι απατεώνες, αυτή η τακτική υποτιμάει τον αντίπαλο – πάντα επικίνδυνο πράγμα σε όλων των ειδών διαμαχών – και δεν είναι πειστική”, δήλωσε ο Ε. Τσακαλώτος ενθουσιάζοντας όπως φαίνεται ορκισμένους εχθρούς τους κόμματος του.

Από ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ – koutipandoras.gr

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α
Sleppy