19 Απριλίου, 2024

“Απόψεις… με Άποψη” – “Οι μαθητικές κινητοποιήσεις δείχνουν το δρόμο” (βίντεο)

0

Γράφει – Επιμέλεια: Δημήτρης Πετράς

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

 

 

“Απόψεις…  με Άποψη”

Οι μαθητικές κινητοποιήσεις δείχνουν το δρόμο

Ο νεαρός συμπολίτης μας από το Πέραμα διατύπωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αιτήματα της μαθητικής κοινότητας.

Στο βίντεο που σας καλώ όλους να δείτε, ο Ξάνθος Γερμανάκος ανέδειξε τα προβλήματα των σχολικών μονάδων και πρότεινε ρεαλιστικές λύσεις γι’ αυτά «παγώνοντας» τους υμνητές του Μητσοτακισμού που θέλουν να βγάλουν τους μαθητές ως «αρνητές της μάσκας» και «καταληψίες της τυρόπιτας».

Βλέπουν τους μαθητές ως «υγειονομικές βόμβες» την στιγμή που:

📍Κάνουν φιέστες χωρίς μάσκες και αποστάσεις σε πλείστες περιπτώσεις (ενδεικτικά στα εγκαίνια του μετρό στη Νίκαια και στα εγκαίνια της πλατείας Ομονοίας).

📍Η κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι αποκαρδιωτική αν όχι κωμικη! Απαγορεύουν στους πολίτες να κάθονται στις μισές θέσεις και την ίδια στιγμή βρίσκονται σε απόσταση χιλιοστού δεκάδες όρθιοι, ενώ η εναλλακτική είναι να περιμένουν το επόμενο λεωφορείο που επίσης θα ναι κατάμεστο 45 λεπτά αργότερα.

📍Στα νοσοκομεία μας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται στα κάγκελα, καθώς η υποκρισία ξεχειλίζει και οι υποσχέσεις του υπουργείου υγείας είναι μόνο για τις κάμερες.

📍 Ετοιμάζουν νέο φαγοπότι των δικών τους ΜΜΕ αντί να δώσουν χρήματα για την πρόσληψη εκπαιδευτικών και δημιουργία αιθουσών, όπως εύλογα καλεί ο μαθητής το υπουργείο παιδείας.

Μπράβο στο Ξάνθο Γερμανάκο και σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται για τα αυτονόητα!

 

Δείτε το video:

 

 

Μαθητής Λυκείου Περάματος/Μέλος Συντονιστικής επιτροπής. “Η Μάσκα είναι ένα από τα όπλα μας. Υποκινούμαστε από την πολιτική της κυβέρνησης’

 

Να μην ξαναζήσουμε την φρίκη. Τα ΜΜΕ να μην ενθαρρύνουν με τη στάση τους τις συμμορίες που σπάνε καταλήψεις και δολοφονούν.

 

Βίντεο δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα από τον Καλαμπόκα (Τεμπονέρας – Καλαμπόκας)

 

 

 

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *