23 Οκτωβρίου, 2020

Ο Πέτσας και η κυβέρνηση της Ν.Δ έδωσε 32.400 ευρώ στο ακροδεξιό κανάλι ΝΕΤ Έβρου

Επιμέλεια: Σάββας Σεληθωμάς

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Η “σοβαρή” Χρυσή Αυγή επί τω έργω. Χθες η απόλυτη ντροπή με τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια στην βουλή.

Εχθές μάθαμε ότι ο Πέτσας έδωσε 32.400 ευρώ στο ακροδεξιό κανάλι ΝΕΤ Έβρου που στρέφεται με εκπομπή του κατά των εμβολιασμών και της επιβολής χρήσης μάσκας. #ΝΔ_ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Θράκη ΝΕΤ Έβρου: Με χρηματοδότηση 32.400 ‎€ παρέχει επικίνδυνες συμβουλές σε αρνητές της μάσκας

Ο τηλεοπτικός σταθμός με πρόσφατη εκπομπή αφιερωμένη σε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους, στρέφεται κατά της επιστήμης και της υγείας των ανθρώπων

Ο επιστήμονας επικαλείται ρήση του Χίτλερ «Δεν πρέπει να υπακούμε ούτε σε συνθήκες ούτε σε νόμους»

Το τηλεοπτικό κανάλι Θράκη ΝΕΤ Έβρου έλαβε κυβερνητική χρηματοδότησε συνολικού ύψους  32.400 ευρώ από τη Λίστα Πέτσα.  Κι αντί να αναμεταδίδει έγκυρες οδηγίες στρέφεται με εκπομπή κατά των εμβολιασμών και της επιβολής χρήσης μάσκας.

Το τηλεοπτικό κανάλι είναι εμφανώς ακροδεξιάς κοπής και διοργάνωνε εκπομπές που έδινε οδηγίες στους πολίτες για το πώς μπορούν να αντιδράσουν νομικά απέναντι στην επιβολή χρήσης μάσκας.

Σε μία από τις εκπομπές επιστήμονας προβάλει την άποψη, ότι οι άνθρωποι υποφέρουν φορώντας μάσκα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και τονίζει ότι η μάσκα προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, εμπεριέχει κινδύνους για την υγεία και ακόμη και για την ανθρώπινη ζωή σε κάποιες περιπτώσεις.

Στην ίδια εκπομπή ο παρουσιαστής αναρωτιέται «δεν θέλω να εμβολιαστώ πώς το γλυτώνω νομικώς». Τότε ο επιστήμονας απαντά ότι η Ελλάδα  στις 11 Μαρτίου έσπευσε να θεσπίσει ως υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό. «Υπάρχει σχέδιο η Ελλάδα να γίνει το πειραματόζωο και να εφαρμοστεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε βάρος του ελληνικού πληθυσμού, τι συμβαίνει εδώ», διερωτάται ο επιστήμονας και προτείνει να προσφύγουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ο παρουσιαστής στη συνέχεια ισχυρίζεται «Έχουν υποχρεώσει τα παιδιά μας να φοράνε μάσκα», και τονίζει ότι έχει πολλές επιπτώσεις και ρωτάει πως μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας νομικά. Ο επιστήμονας δίνει οδηγίες για το πώς και με ποιους τρόπους μπορούν οι γονείς να προσφύγουν κατά της συνταγματικότητας της σχετικής ΚΥΑ η οποία θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών. Λίγο αργότερα, δίνουν νομικές οδηγίες και κατά της υποχρεωτικής καραντίνας σε άτομα που είναι ασθενείς από τον ιό.

Ο Συνταγματολόγος Βασίλης Σπύρου

Η συζήτηση συνεχίζεται με τον Συνταγματολόγο Βασίλη Σπύρου, να συμμετέχει στο πάνελ επαναλαμβάνοντας τις ίδιες ερωτήσεις, για να δοθούν πολύ πιο ακραίες απαντήσεις, όπως «να αποτρέψουμε τη γενοκτονία που επέρχεται για την πατρίδα μας».
Η κατάσταση ξεφεύγει, όταν ο συνταγματολόγος αρχίζει να λέει ότι η δικαιοσύνη είναι μασονική το κράτος είναι εβραϊκό και ο λαός δεν είναι λαός και δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοιες συμμορίες με τη δικαιοσύνη αλλά μόνο με την αυτοδικία.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει πανδημία και επιδημία, είναι όλα ψεύτικα. Ο παρουσιαστής συμφωνεί. Ο Συνταγματολόγος, προβάλει το επιχείρημα ότι πληρώνουν συγγενείς θυμάτων με 2 και 3 χιλιάδες ευρώ για να συμφωνήσουν ότι ο άνθρωπός τους πέθανε από τον κορονοϊό.

«Πρώτα φέρανε τους νόμους και τις ποινές και μετά φέρανε την πανδημία, δεν υπάρχει πανδημία ούτε επιδημία, είναι μία ανύπαρκτος ασθένεια, δεν τα τρώμε τα ψέματά τους και δεν υπακούμε σε παράνομους νόμους», αναφέρει ο επιστήμονας. Μαζί του συμφωνεί και πάλι ο παρουσιαστής, ο οποίος αναφέρεται στην ΠΝΠ του περασμένου Μαρτίου για τον περιορισμό των μετακινήσεων και επιμένει στα νομικά επιχειρήματα κατά των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Μάλιστα ο επιστήμονας φτάνει στο σημείο να επικαλείται ρήση του Χίτλερ«Δεν πρέπει να υπακούμε ούτε σε συνθήκες ούτε σε νόμους», λέγοντας στο τέλος ότι, «έχουν φέρει λέει 3.000 blackwater στη χώρα μας όπου θα μπουκάρουν στα σπίτια μας και θα παίρνουν το βιος μας», για να προσθέσει ότι δεν πρέπει να στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο. «Μη βάζετε μάσκα και μην στέλνετε τα παιδιά σας στα σχολεία». Για να καταλήξει λέγοντας το κορυφαίο  «ψηφίζουν αυτούς τους νόμους για να κλείνουν μέσα τους γονείς να παίρνουν τα παιδιά να τα κάνουν αδρενόχωμα και όπως ξέρετε για ένα κιλό αδρενόχωμα χρειάζονται 15.000 νεκρά παιδιά, σκοτώνουν 15.000 παιδιά…».

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

«Για ποιο λόγο ο κ. Πέτσας χρηματοδότησε με δημόσιο χρήμα κανάλι το οποίο παρέχει σε εκπομπή του νομικές συμβουλές κατά της καραντίνας και της υποχρεωτικής μάσκας»

Ο λαλίστατος κ. Πέτσας έχει μιλήσει για τα πάντα από χθες εκτός από το βασικότερο.
Για ποιο λόγο χρηματοδότησε με δημόσιο χρήμα κανάλι το οποίο παρέχει σε εκπομπή του νομικές συμβουλές κατά της καραντίνας και της υποχρεωτικής μάσκας, που καλεί πολίτες σε αυτοδικία και χαρακτηρίζει τον κορονοϊό «συνομωσία για να πεθάνουν 15.000 παιδιά και να φτιαχτεί ένα κιλό αδρενόχρωμα».
Είναι γνωστό πως τόσο ο κ. Πέτσας όσο και ο γγ του πρωθυπουργού δεν έχουν μόνο πολιτικές ευθύνες για το σκάνδαλο της λίστας Πέτσα.
Ωστόσο θα επιμένουμε μέχρι να δώσει μια εξήγηση.

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α
Sleppy