23 Οκτωβρίου, 2020

Η δημοσιογράφος Μαύρα Σαραντοπούλου από το Πέραμα απαντά στην Ιωάννα Μάνδρου (βίντεο)

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Με μια εκπληκτική τοποθέτηση η δημοσιογράφος Μαύρα Σαραντοπούλου και συνεργάτιδα μας στο podemos.gr από το Πέραμα απαντά στην Ιωάννα Μάνδρου.

Να θυμίσουμε η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου Παρευρισκόμενη σε πάνελ πρωινής εκπομπής του σταθμού σκαι, έσπευσε να «εγκωμιάσει», τη Μάγδα Φύσσα υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «μια γυναίκα μη διανοουμένη από το Πέραμα» που όμως «ήταν περιποιημένη» και «εκφραζόταν κόσμια», αν και όπως ισχυρίστηκε η δημοσιογράφος: «Σε τέτοια κοινωνικά στρώματα δεν περιμένεις τέτοιες συμπεριφορές”.

Η δημοσιογράφος Μαύρα Σαραντοπούλου και συνεργάτιδα μας στο podemos.gr από το Πέραμα

Αγαπητή κυρία Μάνδρου, Εμείς από το Πέραμα σας στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας. Και δηλώνουμε ιδιαιτέρως αξιοπρεπείς και περήφανοι για την πολιτεία που έστησαν οι παππούδες μας πρόσφυγες και κυνηγημένοι. Στο δικό μας λοιπόν κοινωνικό στρώμα, τα παιδιά σπουδάζουν και γίνονται σπουδαίοι επιστήμονες. Από το δικό μας κοινωνικό στρώμα έχουν βγει σπουδαίοι καλλιτέχνες. Από το δικό μας κοινωνικό στρώμα έχουν βγει σπουδαίοι άνθρωποι. Γιατί βλέπουν ουρανό και τον διπλανό τους και όχι μόνο το χρήμα όπως άλλοι, αλλού. Γιατί βλέπουν την πολιτεία. “Την πολιτεία που ορκίζεται στο ψωμί και τη γροθιά της” που έγραψε ο Μέγας Ρίτσος. “Ας μη μιλήσουμε λοιπόν για ατυχία” που έγραψε ο άλλος Μέγας Μπέρτολτ Μπρεχτ. “Ας μιλήσουμε για ντροπή

Δείτε το video:

[Η Μαγδα Φύσσα ήταν πάντα περιποιημένομη αν και από το Πέραμα που δεν περιμένεις τέτοιες συμπεριφορές.]Ποσο σάπιοι παίζει να είστε εκεί στον Σκαι, απορώ.

Gepostet von Dimitris Xristodoulou am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α
Sleppy