23 Οκτωβρίου, 2020

Όταν η επικοινωνία αντικαθιστά την πολιτική, εμφανίζεται ο κ. Μητσοτάκης – ο Έβρος και η Θράκη, στην πρώτη γραμμή

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ & ΈΒΡΟΥ

Δελτίο Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Έβρου

Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του θεωρούν τον Έβρο και την Θράκη ελκυστικό  τόπο για τις επικοινωνιακές τους στοχεύσεις, αγνοώντας ξεκάθαρα την πολιτική. Πριν λίγες μέρες είχαμε την επίσκεψη της κας Ντόρας Μπακογιάννη η οποία ως πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής της βουλής επιβεβαίωσε τον επικοινωνιακό σχεδιασμό της κυβέρνησης για την περιοχή μας.

Αύριο επισκέπτεται τον Έβρο ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, ο οποίος θα βρεθεί το πρωί στον Πόρο, χωριό των Φερών,  για να επιθεωρήσει τα έργα του “φράχτη”. Για  μια ακόμη φορά θα “παίξει” με το θέμα της ασφάλειας, με τα συστημικά ΜΜ(ε) να προβάλλουν την στιβαρότητα του μεγάλου ηγέτη, που φροντίζει για την ασφάλεια μας !!!!!

Ο Πόρος απέχει από το “Μελισσοκομείο” των Φερών  μόλις  4 χιλιόμετρα, εκεί είναι το σημείο που τον περασμένο Μάη, είχε δημιουργηθεί “επεισόδιο” με Τούρκους στρατιώτες, τότε που ο υπουργός εξωτερικών κ. Δένδιας είχε πει το αμίμητο “ δεν θα “μαλώσουμε” για λίγα τετραγωνικά μέτρα”. Μετά το “επεισόδιο”,  η κυβέρνηση  το χαρακτήρισε fake news, ενώ έκανε διάβημα προς την Τουρκία .

Το “Μελισσοκομείο” ακολούθησε τις “λάσπες” που θα βρουν οι Τούρκοι στις έρευνες τους  στην κυπριακή ΑΟΖ (Νίκος Δένδιας) και τον αέρα που παρέσυρε το oruc reis στην Κρήτη.

Το ερώτημα που τίθεται προς τον  κ Μητσοτάκη είναι εύλογο, γιατί  δεν επισκέπτεται το “Μελισσοκομείο “ ώστε να επιβεβαιωθούν οι κυβερνητικές θέσεις ότι δεν υπήρξε θέμα; ότι όλα είναι καλά εκεί;

Ο Έβρος και η Θράκη  χρειάζονται πολιτική αντιμετώπιση, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση των επικοινωνιακών στοχεύσεων της κυβέρνησης.

Αλεξανδρούπολη 16-10 -2020

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ΕΒΡΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΔΟΓΛΟΥ_Ο Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Έβρου

Σάββας Σεληθωμάς