23 Οκτωβρίου, 2020

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: “Ούτε στα 39 μου…μπορούν να με σταματήσουν” – Ίντερ – Μίλαν 1-2 (βίντεο)

Επιμέλεια: Εστέμπαν Σουάρεζ – Esteban Suarez – Hombre deportivo – Escritor deportivo (ΣΠΟΡ)

Γράφει η Αντιγόνη Ζαβιτσάνου και η Ευγενία Μαγιάτη

Από το overfm.gr

Αθλητικά – Ποδόσφαιρο – Ιταλία – SERIE A

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Γράφει ο Αντιγόνη Ζαβιτσάνου

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί και να κρίνει μεγάλα παιχνίδια όπως το ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ (2-1).

Τι και αν είναι  39 ετών, τι και αν βρίσκεται στη δύση της καριέρας του…ο Σουηδός φορ έκανε δηλώσεις μετά τον θρίαμβο των ροσονέρι και αποθέωσε τον εαυτό του, λέγοντας πως παρά την ηλικία του κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Κανείς δεν περίμενε τίποτα λιγότερο από τον “Ίμπρα”.

“Εδώ και τέσσερα χρόνια δεν είχαμε νικήσει σε ντέρμπι. Ήμουν διψασμένος γι’ αυτό το παιχνίδι. Λόγω του κορονοϊού ήμουν δυο εβδομάδες κλεισμένος στο σπίτι και το περίμενα πώς και πώς. Είχα χάσει λίγο την αίσθηση της γεύσης, αλλά κανείς δεν θα με σταματούσε από το να αγωνιστώ.

Νιώθω πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής σε σχέση με δέκα χρόνια πριν. Αν είχα την ίδια φυσική κατάσταση, κανείς δε θα μπορούσε να με σταματήσει . Βέβαια, ούτε και τώρα, που είμαι 39, μπορούν να με σταματήσουν”, δήλωσε ο Ιμπραχίμοβιτς.

Ίντερ – Μίλαν 1-2: “Καθάρισε” ο Ζλάταν για τους ροσονέρι

Γράφει ο Ευγενία Μαγιάτη

Νικήτρια  στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ίντερ αναδείχθηκε η Μίλαν απόψε, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Serie A! Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο επιθετικός της Μίλαν μέσα σε τρία λεπτά πέτυχε δύο γκολ και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κολάροφ. Στο 12′ το εκτέλεσε, ο Χαντάνοβιτς τον νίκησε, αλλά μετά πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε από κοντά. Τρία λεπτά αργότερα μετά από έξοχη σέντρα του Λεάο, έκανε το 0-2.

Έφτασε τα τέσσερα γκολ στη Serie A και μοιράζεται την κορυφή με τον Λοσάνο της Νάπολι και τον Γκόμες της Αταλάντα.

Στο 29′, έγινε προσπάθεια του Κόλαροφ, ο Ντοναρούμα έδιωξε κι ο Λουκάκου μείωσε για την Ίντερ (1-2).

Στο 73′ δόθηκε πέναλτι για την Ίντερ και στο 75′ παρόλο που η μπάλα πήγε στον Λουκάκου από τα πόδια του Κιάερ,  ο διαιτητής μέσω του VAR υπέδειξε οφσάιντ.

Έτσι, μέσα σε τρία λεπτά, ο 39χρονος Ζλάταν οδήγησε την ομάδα του στη νίκη σ’ αυτό το τρομερό Ιταλικό ντέρμπι!

Δείτε το video:

Εστέμπαν Σουάρεζ

Εστέμπαν Σουάρεζ - Esteban Suarez - Hombre deportivo - Escritor deportivo (ΣΠΟΡ) Αθλητικός Συντάκτης ladinoormestizo@gmail.com Λατίνος εραστής των ΣΠΟΡ και δη του ποδοσφαίρου… Λάτρης του ωραίου φύλλου...
Sleppy