23 Οκτωβρίου, 2020

Ενώ οι τράπεζες χαρίζουν εκατομμύρια σε μεγαλοσχήμονες, η κυβέρνηση Καταργεί την προστασία πρώτης κατοικίας

Read Time:53 Second

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία

Κάθε μέρα αποκαλύπτονται και νέες σκανδαλώδεις ρυθμίσεις δανείων μεγαλόσχημων. Η περίπτωση Πηλαδάκη τελικώς αποτελεί καθημερινή τραπεζική πρακτική. Στους πιο πλούσιους εφοπλιστές χαρίζονται από τις διοικήσεις τραπεζών δεκάδες εκατομμύρια την ώρα που η κυβέρνηση με το νέο πτωχευτικό νομοσχέδιο καταργεί πλήρως την προστασία της πρώτηςκατοικίας και ωθεί σε πτώχευση ακόμα και τα φυσικά πρόσωπα και νοικοκυριά.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Documento μισό δις χάρισε η Πειραιώς σε 4 εφοπλιστές και συνεχίζει.

Η κυβέρνηση δεν είναι αμέτοχη.
Με επανειλημμένες προσπάθειες επιχειρεί να αμνηστεύσει και αυτούς που πήραν τα δανεικά και αγύριστα και αυτούς που τα έδωσαν ακόμη και τώρα που η ελληνική Δικαιοσύνη χαρακτηρίζει απαράδεκτη και αντισυνταγματική την ασυλία των τραπεζικών στελεχών.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν έχουν διαψευστεί, ο κύριος Μητσοτάκης ετοιμάζει νέα τροπολογία για να τη γλυτώσουν τραπεζίτες και στρατηγικοίκακοπληρωτές. Επιδεικνύει ευαισθησία γι αυτούς που ρήμαξαν το κρατικό χρήμα με το οποίο ανακεφαλαιοποιήθηκαν οι τράπεζες. Ίσωςσυμπάσχει επειδή και ο ίδιος διέπρεψε ως στρατηγικός κακοπληρωτής.

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α
Sleppy