10 Δεκεμβρίου, 2023

Παύλος Πολάκης: Για Υγεία Φάρμακα και Εμβόλια και για τον Αλέξη Τσίπρα και το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία (βίντεο)

0

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Παύλος Πολάκης: Οι σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα και το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε εχθές το βράδυ και καθήλωσε εκατοντάδες χιλιάδες στο KONTRA Channel με την Αναστασία Γιάμαλη και το Σπύρο Σουρμελίδη ο βουλευτής Χανίων του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία & αν. Τομεάρχης Διαφάνειας Διοικητικής Δράσης Παύλος Πολάκης…

μίλησε για την Πανδημία τα εμβόλια τα μονοκλωνικά φάρμακα την πλήρη αστοχία και αποτυχία της κυβέρνησης – καθεστώς ΝΔ να την αντιμετωπίσει… αλλά και για τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα και το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Συνομιλητές του ο Δημήτρης Κούβελας καθηγητής Φαρμακολογίας και ο Παναγιώτης Παπανικολάου M.D., Ph.D., Neurosurgeon, Chief Consultant at General Hospital of Nikea-Piraeus, εκπρόσωπος της ΟΕΝΓΕ.

Ολόκληρη η εκπομπή

Παύλος Πολάκης – Δημήτρης Κούβελας – Πάνος Παπανικολάου στο Kontra24 για Υγεία Φάρμακα και Εμβόλια

Η ζωντανή εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη με καλεσμένους ► Παύλος Πολάκης ► Δημήτρης Κούβελας ► Πάνος Πανανικολάου ► Σπύρος Σουρμελίδης ► Δημήτρης Ριζούλης

Δείτε το video:

Το τελευταίο κομμάτι (το πολιτικό) της παρουσίας του Παύλου Πολάκη χθες βράδυ στο KONTRA με την Αναστασία Γιάμαλη και το Σπύρο Σουρμελίδη.

Δείτε το video:

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *