5 Μαΐου, 2024

Θεσσαλονίκη: «Είναι μέλος της Χρυσής Αυγής ο αστυνομικός που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 16χρονο;»

0

«Ακούγονται διάφορα, ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Μπορεί κάποιος επίσημα να μας πει αν ο συγκεκριμένος αστυνομικός ανήκει σε κάποιο κόμμα και σε ποιο;»

Εξηγήσεις ζητά ο επικεφαλής της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά για το εάν ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο στο κεφάλι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

«Ακούγονται διάφορα, ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Μπορεί κάποιος επίσημα να μας πει αν ο συγκεκριμένος αστυνομικός ανήκει σε κάποιο κόμμα και σε ποιο;» είπε αρχικά.

Ο κ. Πάντζος διερωτήθηκε καθότι αν ισχύει ότι ο αστυνομικός είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, τότε η εγκληματική πράξη αποκτά και ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Βέβαια, όπως είπε ο ίδιος: «η πράξη και η δράση του συγκεκριμένου αστυνομικού είναι εγκληματική. Έχει παραβιάσει κανόνες».

Επιπλέον, ο κ. Πάντζος καυτηρίασε την επιλογή του διοικητή του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου να μην εκδώσει ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του 16χρονου Ρομά:. «Είναι αδικαιολόγητη η στάση του νοσοκομείου και των γιατρών, θα έπρεπε να ανακοινώσουν δημόσια και επίσημα την κατάσταση της υγείας του Κώστα Φραγκούλη», όπως τόνισε, καθώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση προς την οικογένεια. Για την πρωτοφανή σιωπή της διοίκησης και των γιατρών του νοσοκομείου έχει τοποθετηθεί και η Ομοσπονδία των νοσοκομειακών γιατρών.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *