28 Σεπτεμβρίου, 2020

Έρχεται… το ΣΥΡΙΖΑ TV: Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται και παίρνουν εκπομπές…

Read Time:52 Second

Γράφει – Επιμέλεια:  Σάββας Σεληθωμάς

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

ΣΥΡΙΖΑ

Με έγκριση του Αλέξη Τσίπρα έχουν ήδη αρχίσει και, δη, πυρετωδώς οι προετοιμασίες για τη λειτουργία του Syriza.tv, ήτοι της διαδικτυακής τηλεόρασης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως τα τέλη Αυγούστου αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα και το διαδικτυακό κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ…

Και ήδη ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα που αναλαμβάνουν εκπομπή: Κώστας Βαξεβάνης, Σωτήρης Καψώχας, Κατερίνα Ακριβοπούλου, Άννα Ελεφάντη,  Στέλλα Γκαντώνα κλπ.

Βουλευτές θα κάνουν σχόλια και θα συμμετέχουν σε συζητήσεις, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι εκπομπή θα έχουν και οι ευρωβουλευτές Στέλιος Κούλογλου και Κώστας Αρβανίτης.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση ήδη άρχισαν να ανησυχούν και πιστεύουν ότι η δημιουργία ενός κομματικού Μέσου που θα προβάλει τις θέσεις του κόμματος στον Έλληνα πολίτη, θα έφερνε τα πάνω κάτω.

Η ελεγχόμενη και λογοκριμένη δημοσιογραφία που έως τώρα τους παρουσιάζει ως Μεσσίες φαίνεται πως θα υποστεί πλήγμα και μαζί της και η κυβέρνηση που τους χρυσοπληρώνει.

Βέβαια και αρκετοί (εντός των τειχών-οι γνωστοί κύκλοι) διαφωνούν με την εν λόγω πρακτική…

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α
Sleppy

42 thoughts on “Έρχεται… το ΣΥΡΙΖΑ TV: Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται και παίρνουν εκπομπές…

1. Επιτελους !!!! Αυτο ειναι που ζηταγαμε, ενα δικο μας καναλι να μπορει να ακουστει η αληθεια!!! Φτανει πια με τα ψευτοκαναλια και τους γελοιους δημοσιογραφους!!! Δεν βλεπω τηλεοραση απο περυσι τον Ιουλιο!!!! Αρνουμαι να παθαινω εγκεφαλικα!!!! Μπραβο σας ειμαστε κοντα σας!!!!

1. Εύγε!!!Με την αλήθεια στην ενημέρωση,όπως αληθινή ήταν και η διακυβέρνηση του Αλέξη μας, πιστεύω πως ο κόσμος θα καταλάβει ποσο λάθος έκανε, στην επιλογή ψήφου στην δεξιά κυβέρνηση του Μητσοτάκη, και να ξαναγυρίσει πίσω, ώστε η χώρα μας να έχει έναν άξιο και τίμιο πρωθυπουργό. Φτάνει πια με τα λαμογια, που κατασπαταλουν το χρήμα και τον ιδρώτα του λαού. Μπράβο σας, και σας περιμένουμε!!!!!

2. Άντε γιατί μας αξίζει !! Να έχουμε τι δικιά μας φωνή!!
    Γιατί ήμαστε πλέων ένα πολύ μεγάλο κόμμα τής Δημοκρατίας και της πολυσυλλεκτικότητας των δημοκρατικών δυνάμεων!!! Δεν είμαστε πλέον το 32% +++ έχουμε αυξηθεί σημαντικά και πρέπει να ακούγεται η φωνή μας!! Με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα να ακούγεται η πραγματική αλήθεια και όχι να μας φιμώσουν τα βοθροκάναλα που έχει πληρώσει ο Μωυσής!!!

3. Αμαν και ποτε. Γιατι καποτε το ειχε πει η Κατερινα Γωγου. Στο μυαλο ειναι ο στοχος και οχι στα ποδια.Και αυτοι πυροβολουν στο μυαλο συνεχεια. Ας γινει η αρχη μηπως περιοριστει η λαιλαπα και ορθοποδηση ο κοσμος. Ειμαστε μαζι σας.Ενα μεγαλο μπραβο.

4. Προχωράμε πάμε όλοι μαζί μπορούμε να πείσουμε τον κόσμο με επιχειρήματα και να διώξουμε τα λαμόγια της Νέα Δημοκρατία να πανε φυλακή!Θέλουμε να είμαστε κοντά στην Τουλουπακη μξν την αφήσουμε μονή της για να γλυτώσουν τα λαμόγια!

5. Επιτελους..επρεπε να το ειχατε κανει αυτο κυριε τσιπρα οταν εισασταν κυβερνηση,,η χωρα μου πηγε μπροστα μ εσας κ τωρα παει πισω χωρις εσας..καντε κατι κ χτυπηστε το χερι στο τραπεζι κ το μαχαιρι στο κοκκαλο.βγειτε μπροστα κ εμεις μαζι σας να δωσουμε ολοι μαζι τη μαχη..το αιμα μας να χυσουμε για να ειναι τα παιδια μας αυριο με ψηλα το κεφαλι….ευχομαι να παει καλα με ολους αυτους τους αξιους που ξεκινατε..ενας κ ενας μπραβο,,υπαρχουν κ αλλοι κ θαρθουν κ αυτοι..κ στο τελος ακομα κ οι δικοι τους θ αρχισουν να τους ξερνανε που για ενα τουβλο 50αρικα γινανε ολοι ρουφιανοι,,κριμα κ παλι κριμα…καλη επιτυχια απο καρδιας για το καλο ολων μας κ των παιδιων μας.!! ΥΓ..αν υπαρχουν κ ορθογραφικα λαθη να πω απλα οτι εχω βγαλει μονο το δημοτικο..

6. Νομιζω οτι ειναι απαιτηση πολλων πολιτων ακομα και αν δεν ανηκουν στο ΣΥΡΙΖΑ να υπαρχει και μια άλλη φωνη και αποψη στα ΜΜΕ. και στην τελικη ας βγαλει ο καθενας τα δικα του συμπερασματα αλλα ας ακουσουμε και κατι διαφορετικο..

7. Το να εχουμε διαφορετική άποψη σε κάποια θέματα ,ενώ είμαστε στον ιδιο ιδεολογικό χώρο , δε σημαίνει οτι ροκανίζουμε ή αποχωρούμε. Ενωθείτε και βοηθείστε μας να απαλλαγούμε από αυτούς που μας οδήγησαν στη χρεωκοπία .
    Αυτό προέχει τώρα.

8. το να ευλογούμε τα γένια μας δεν είναι αρκετό ! το κακό πρέπει να ξεριζωθεί από τις ρίζες του γιατί είναι πολύ βαθιά ριζωμένο ! αντιπολίτευση με θέσεις πιστεύω αλήθειες να πείθουν τον λαό μην ξεχνάτε ότι είναι κυβέρνηση με την ψήφο του 40% του Ελληνικού λαού οι βασικότερη επιδίωξη και επιτυχία θα είναι να δώσετε κίνητρα στους απελπισμένους ανθρώπους να φτάσουν μέχρι την κάλπη ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

9. Ήταν απαραίτητο!! Είναι τόσα πολλά που θα πρέπει να τα γνωρίζει ο πολίτης, για να είναι σωστά ενημερωμένος και όχι παραπληροφορημένος όπως συμβαίνει με τα “μπουκωμένα” κανάλια και Ρ/Σ!
    Επίσης η φωνή του Αλέξη και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να ακούγεται σε όλη την Ελλάδα!
    Μπράβο στους συντελεστές! Σωστή ενέργεια και ας υπάρχουν και οι αρνητές!

10. Αν και έπρεπε να είχε γίνει οταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση αφού εβλεπαν τα κανάλια πόσο εχθρικά ήταν απεναντί μας και ίσως το αποτέλεσμα να ήταν υπέρ μας. Δεν πειράζει όμως κάλιο αργά παρά ποτε ευχωμαι καλή επιτυχία σε όλους!!!

11. Βασική προϋπόθεση για να πειστεί ο κακόπιστος αλλα και αποπροσανατολισμενος κόσμος, είναι η κριτική, αλλά και η αλήθεια με εγγραφα,που να αποδεικνύουν την αληθεια,των όσων γίνονται. Και όχι με με λόγια. Τεκμήρια, και ονόματα χρειάζονται και ένας εισαγγελέας αδιαβλητος, ώστε να φτάνουν στην δικαιοσύνη. Και εάν δεν υπάρχει εδω,υπάρχουν τα διεθνή,ευρωπαικα δικαστήρια, για τις διώξεις, και αποφάσεις. Καλη αρχή ειμαστε μαζι σας !!!

12. Επιτέλους είναι αυτό που περιμέναμε εμείς οι αριστεροί! Να έχουμε μια δική μας φωνή! Όλα τα κανάλια είναι δικά τους. Η προπαγάνδα υπέρ τους από το πρωί ως το βράδυ! Ακόμα και η ΕΡΤ που επί σύριζα άνοιξε την κάνανε δικιά τους! Ανυπομονώ να ανοίξει γρήγορα!

13. Μ’αρ’εσει η ιδέα αλλά το όνομα δε μου κολλάει. Να βρούν άλλο όνομα.
    Δεν ειναι καλό για το μαρκετινγ. Δικιά μου δουλειά ειναι.
    Πείτε τους στο κόμμα του Σύριζα να βρούν ένα καλό όνομα.

14. Επιτέλους. Όλοι το έβλεπαν ότι ήταν κάτι αναγκαίο και απαραίτητο. Πολλές φορές είχε επισημανθεί και στον πρόεδρο και σε αρκετά στελέχη. “Κάλιο αργά παρά ποτέ” λέει σωστά η λαϊκή παροιμία.

15. Επιτέλους! Περιμένουμε με λαχτάρα γιατί μας έλειψε η σωστή ενημέρωση , οι αποφάσεις και τα νομοσχέδια που φέρνει η σημερινή κυβέρνηση , και τα περνά μόνη της, χωρίς την έγκριση όχι μόνο της μείζονος αλλά και της ελάσσονος αντιπολίτευσης!Και οι πολίτες της χώρας , ζούνε την περίοδο του Μωυσή και των θαυμάτων της αγίας οικογένειας της κυβέρνησης !!

16. Προχωρας μπροστα πρεπει συντροφοι να το στηριξουμαι κ.οικονομηκα για τους συντροφους δημοσιογραφους που θα εργαζωνται στο καναλι

17. Από πέρυσι το είχα ζητήσει και δια ζώσης από τον Πρόεδρό μας. Ζω στην ευρύτερη περιφέρεια και παρακολουθώ, αφουγκράζομαι και συγκεντρώνω στις προσωπικές μου σημειώσεις τις ανάγκες των σημερινών ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, που αγανακτισμένοι από τη μονοφωνία της τv, το ζητούσαν επίμονα. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ! Καλή επιτυχία!