26 Απριλίου, 2025

Δημοσκόπηση: Ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ;

4
ΣΥΡΙΖΑ_Δημοσκόπηση PODEMOS.GR_2

Αν και ακόμα δεν έχει ανοίξει επίσημα η εσωκομματική διαδικασία για την παραμονή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ή την εκλογή νέου προέδρου, καθώς και σε αναμονή της συνεδρίασης της Κ.Ε όπου εκεί θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, όλα δείχνουν πως σύντομα τα μέλη του κόμματος θα κληθούν είτε να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στον πρόεδρο του κόμματος είτε να εκλέξουν νέο αρχηγό.

Τα πρόσωπα που ενδέχεται να βγουν μπροστά είναι ο Παύλος Πολάκης και ίσως ο Αλέξης Τσίπρας ή κάποιο άλλο πρόσωπο κοινής εμπιστοσύνης.

Εσείς ποιος πιστεύετε ότι είναι καταλληλότερος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ;

This poll is no longer accepting votes

Ψηφίστε
578 votes

Σημείωση: Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά. Το σύστημα για λόγους ασφάλειας σας επιτρέπει μόνο μία ψήφο!

About Author

4 thoughts on “Δημοσκόπηση: Ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ;

  1. Οι δημοκρατικές αρχές ορίζουν να αφεθεί απερίσπαστος από εσωτερικούς αθέμιτους ανταγωνισμούς ο εκλεγμένος πρόεδρος να κάμει πολιτικό παιχνίδι σύμφωνα με τις αρχές κ τις αξίες της σύγχρονης αριστεράς.
    Είναι επιβεβλημένο να του δοθεί πλήρης χρόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην χάσετε