2 Μαΐου, 2024

Η αυτοδυναμία Μητσοτάκη είναι ψευδοδίλλημα

0

από φίλο του podemos

Εγώ θεωρώ κρισιμότερο το θέμα της ηγεμονίας στην μείζονα αντιπολίτευση σε αυτές τις εκλογές. Με δεδομένο οτι η χωρα για παντα θα έχει ενισχυμενη αναλογική ως εκλογικό σύστημα.

Το να μην έχει αυτοδυναμία ο Μητσοτάκης, είναι ψευδοδίλλημα.

Ή από ακροδεξιούς αποστάτες (από Βελόπουλο και Νίκη ) που θα εξαγοραστούν σε μια δυο μέρες, ή από το ΠΑΣΟΚ δυο τρεις πρόθυμοι σαν την Νάντια Γιαννακοπούλου ή την Μιλένα Αποστολάκη πχ, θα βρει στήριξη πάρα πολύ εύκολα και σχεδόν ακαριαία. (Ήδη ξέρουν τις σταυροδοσίες της Νίκης και ποιους πιθανόν θα πρέπει να εξαγοράσουν). Τα ίδια ισχύουν και για το κόμμα της Ζωής, κάτι γελοίοι τύπου προηγούνται σε σταυρούς όπως πχ στην Μαγνησία. Η ΝΔ επιθυμεί σκηνικό ρώσικης βουλής των πρώτων ελεύθερων εκλογών το 1991, όπου ένα σωρό κλόουν και καραγκιόζηδες είχαν εκλεγεί με κραυγές όπου αυτή θα φαντάζει ως όαση “σοβαρότητας”. Η ΝΔ είναι υποχρεωμένη αφενός να κλείσει τις κάνουλες χρηματοδότησης αφετέρου να αυξήσει τα φορολογικά έσοδα για να εγκρίνονται εκταμιεύσεις του Ταμείου Ανάκαμψης.

ΥΓ. Όταν ολοκληρωθεί η σκληρή αναδιάρθρωση από την ΝΔ και κριθεί η ηγεμονία στην μείζονα αντιπολίτευση κατά τρόπο ευνοϊκό για ΝΔ και την ολιγαρχία, θα τροποποιήσουν και τον εκλογικό νόμο ανάλογα βάζοντας κανά όριο 5% για να πετάξουν έξω τα σούργελα και τους αφελείς.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *