10 Δεκεμβρίου, 2023

H ντροπιαστική εικόνα του Κουτσούμπα μόνο πολιτική κατάθλιψη προκαλεί

0

από την Μαργαρίτα Συγγενιώτου

Όσο βλέπω την (ντροπιαστική) εικόνα του Κουτσούμπα που κάνει καρδούλα με τα χέρια, τόσο περισσότερο με πιάνει πολιτική κατάθλιψη. Ένα πολιτικό σύστημα που προσχωρει στη σαχλαμάρα, δηλαδή στο πεδίο του Μητσοτάκη, χωρίς, όμως, τον θηριώδη μηχανισμό της ΝΔ. Τι νομίζει το ΚΚΕ, ότι ο Μητσοτάκης κερδίζει επειδή δείχνει γελοίος στα σοσιαλ και έσπευσε ο Κουτσούμπας να του κλέψει τη δόξα;

Ο Μητσοτάκης κερδίζει επειδή έχει στήσει ένα μοντέλο παρασιτικής οικονομίας, το οποίο σκορπάει χρήμα στους δικούς του. Η γελοιότητα που πολύ μεθοδικά εκπέμπει, είναι για να μαλακώσει αυτή την τραγική πραγματικότητα, της οποίας τον λογαριασμό σύντομα θα κληθουμε να πληρώσουμε.

Ο Κουτσουμπας δεν απευθύνεται στη Ζωή Κωνσταντοπουλου όταν το κάνει αυτό, απευθύνεται στο Λούμπεν. Και πίσω από αυτή τη γελοιότητα, κρύβεται η πιο βρώμικη, ίσως, προεκλογική εκστρατεία που έχει κάνει ποτέ κόμμα της Αριστεράς. Αν θεωρήσουμε, βέβαια, ότι το σημερινό ΚΚΕ έχει οποιαδήποτε σχέση με την Αριστερά.

Το σίγουρο είναι ένα: με τρία ακροδεξιά (φανερά ή κρυφά) κόμματα στη Βουλή και ΑΥΤΟ το ΚΚΕ, ο Μητσοτάκης δεν θα έχει κανενός είδους αντιπολίτευση την επόμενη τετραετία, πέρα από τον Σύριζα, που θα χτυπιέται μόνος του (και θα χτυπιέται από παντού) ως συνήθως.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *