3 Οκτωβρίου, 2025

Γιάννης Στρατάκης: Ο Μητσοτάκης είναι ανασφαλής ή τεράστιος πολιτικός απατεώνας;

0
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ

“Μητσοτάκη δυστυχώς για σένα και την παρέα σου υπάρχει η ευρωπαϊκή εισαγγελία. Όσο κι αν ευτελίζεις τους θεσμούς θα πληρώσετε όπως σας πρέπει”.

«Μητσοτακη Κάθαρμα»

Ο Μητσοτάκης είναι ανασφαλής ή τεράστιος πολιτικός απατεώνας;

Αν η θεσμική εκτροπή στη Βουλή δρομολογήθηκε γιατί δεν ελέγχει την κοινοβουλευτική του ομάδα, τότε πρόκειται για έναν υπό ομηρία πρωθυπουργό με ότι αυτό συνεπάγεται. Ένας ανασφαλής πρωθυπουργός μπορεί ακόμα και να εκβιάζεται και σίγουρα γίνεται επικίνδυνος.

Η δε μεθοδευμένη αποχώρηση των βουλευτών της ΝΔ προκειμένου να μην ψηφιστεί ή να καταψηφιστεί η πρόταση για προανακριτική μπορεί να δείχνει την πολιτική απατεωνιά του Μητσοτακη με μοναδικό στόχο να εξαπατήσει ακόμα μια φορά τους ψηφοφόρους του επικαλούμενος την απόφαση των βουλευτών του. Η μεθόδευση αυτή δείχνει και την έλλειψη πολιτικής γενναιότητας του να βγει και να πει καθαρά ότι η κυβέρνηση του δεν θέλει προανακριτική.

Άλλωστε οι πολιτικοί απατεώνες διακρίνονται και για την δειλία τους…

Τελικά πόσο κοντά ή πόσο μακριά βρισκόμαστε από το καλοκαίρι της αποστασίας του 1965 που μέσα κι έξω στη Βουλή τέτοιες μερες κυριαρχούσε το σύνθημα «Μητσοτακη Κάθαρμα»

είχε στόχο

🚩
🚩

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην χάσετε