Χοιρινό για το Κυριακάτικο τραπέζι με 20 διαφορετικούς τρόπους

Το χοιρινό είναι το δημοφιλέστερο κρέας στον δυτικό κόσμο και αυτό με τη μεγαλύτερη κατανάλωση στον κόσμο παγκοσμίως. Στην Ελλάδα το αγαπάμε πολύ και το μαγειρεύουμε με άπειρους τρόπους.
Γι’ αυτό κι εμείς είπαμε να σας το προτείνουμε για το Κυριακάτικο τραπέζι κι έτσι ξεχωρίσαμε εκείνες τις συνταγές, που ταιριάζουν περισσότερο σε αυτή την περίσταση.
Οι επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές για να καλύψουν ακόμα και το πιο απαιτητικό γούστο: από ολόκληρο κομμάτι ψητό στον φούρνο, ρολό και μπριζόλες, μέχρι παϊδάκια, πανσέτες και σνίτσελ και από σουβλάκι και σπιτικό γύρο μέχρι τηγανιά και μαγειρευτό στην κατσαρόλα με αυγολέμονο.
Δείτε το υπόλοιπο άρθρο στο Olivemagazine.gr